Sr. Daniel Albiol López

   Tel:  977 73 80 18

   Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

 

     

ÀREA DE TURISME

 Des de l'àrea, potenciarem el sector turístic de la població, tenint com a referent el potencial de la nostra serra i tots els racons paisagístics tan interessants que ens envolten.

També donarem impuls a les ofertes existents: Els nostres Carnavals , Fira de l'Oli i l'Espàrrec i els campionats de descens de  BTT.

En quant a la Fira de l'Oli, des de l'àrea de Turisme, ens hem marcat l'objectiu de fer que continui sent un referent a les nostres comarques, servint d'aparador del nostre comerç i volem que sigui un punt de trobada per a expositors i possibles clients del nostre or més preuat L'OLI. Per això que vam agafar el compromís de tramitar amb la Direcció General de Comerç del Departament d'Empresa i Coneixement la inscripció de la Fira de l'Oli i l'Espàrrec al registre d'activitats firals de Catalunya i aquest compromís ja és efectiu des del 27 de gener de 2016. 

PROGRAMA FIRA OLI I ESPÀRREC 2019

 

TRIPTICS:

 

GUIES TURÍSTIQUES:

 

VÍDEOS:

125 anys del Carnaval_ 2013 (català)

Batalla Farinada Carnavals 2016

Serra de Paisatges

Programa Gent del Barri (novembre 2016)

Programa "Petits Artistes" Canal 21

Video promocional Carnaval 2017