L'Ajuntament de Godall comunica que després que la Generalitat de Catalunya ha activat la emergència del pla PROCICAT per malalties emergents, s'han acordat les següents mesures preventives, que entraran en vigor a partir d'aquest divendres 13 i fins al divendres 27 de març (ambdós inclosos):
 
El tancament durant 15 dies de tots els equipaments municipals de tipus cultural, esportiu, educatiu o associatiu. No obstant això, de moment seguiran oberts, en horari habitual les dependències de l'Ajuntament.
 
Se suspenen durant quinze dies tots els actes públics i activitats organitzades per l'Ajuntament de Godall en espais oberts i tancats.
 
L'Ajuntament de Godall recomana a les entitats i associacions abstenir-se de realitzar activitats col·lectives i, en cas de fer-les, seguint les recomanacions de les autoritats i aquelles recollides a la resolució SLT/704/2020 del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya de l'11 de març.
 
També apel·la al sentit comú de la ciutadania davant d'aquesta situació excepcional i demana seguir la informació exclusivament a través dels canals oficials habituals, on s'anirà informant puntualment de totes les novetats.