CLEANUPCHALLENGE | SETMANA DE LA SOSTENIBILITAT
 
Godall enceta la marató de neteges per la Setmana de la Sostenibilitat impulsades pel Consell Comarcal del Montsià sota la campanya -Montsià Clean Up Challenge-, juntament amb la col·laboració de diversos ajuntaments de la comarca. Infants, joves i adults participen en la recollida de residus dintre el perímetre municipal el divendres 17 de setembre.
 
El passat estiu el #Montsià va engegar aquesta campanya a nivell comarcal amb l’objectiu de motivar a les veïnes i veïns dels municipis a participar activament en la preservació dels espais naturals. Des de l’Ajuntament De Godall existeix un ferm compromís amb l’educació ambiental de la població infantil i juvenil del municipi i per això el passat 17 de setembre, coincidint amb la Setmana de la #Sostenibilitat, des de l’equip de govern no es va dubtar en tornar-se a adherir a la campanya comarcal.
 
Així, el divendres a la tarda es va programar una activitat de recollida de brossa encapçalada pels infants del casal i les persones joves que assisteixen a l’Espai Jove. A aquesta acció també s’hi van sumar persones adultes compromeses amb l’entorn que es van oferir voluntàriament a participar. En total es van recollir 10 bosses d’escombraries, classificades segons la tipologia, que van sumar uns 10 Kg aproximadament.
 
A través d’aquestes actuacions tant infants com joves van prendre consciència de la gran quantitat de brossa present als carrers i altres àrees recreatives del poble i de la necessitat d’assumir una actitud responsable i sostenible a la comunitat.
 
Ajuntament De Godall
Consell Comarcal del Montsià
 
#CleanUpChallehgeGodall #17setembre #RecollidaResidus #EspaiJove #Godall2021