馃憠L鈥橝juntament de Godall mitjan莽ant una subvenci贸 de 107.283,10鈧 del Departament d鈥橝cci贸 Clim脿tica Alimentaci贸 i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, esta portant a terme una actuaci贸 per millorar la xarxa d鈥檃bastiment d鈥檃igua potable degut a la gran quantitat de fuites.

馃憠El que es pret茅n amb aquesta actuaci贸 茅s, regular les pressions sectoritzant el poble en 3 zones que, estaran cont铆nuament monitoritzades i es podr脿 controlar la pressi贸 de cada zona i el consum d鈥檃igua de cada una d鈥檈lles, sabent aix铆 si hi ha algun problema causat per alguna fuita i saber on es t茅 que actuar en precisi贸.

馃憠Amb aquesta actuaci贸 es pret茅n aconseguir un estalvi de la factura de la llum que s鈥檜tilitza per l鈥檃bombament d鈥檃igua del pou municipal i una reducci贸 d鈥檃varies i escapaments els quals s贸n cars de reparar en material i en m脿 d鈥檕bra dels treballadors municipals.

馃憠Som conscients dels inconvenients que causa la realitzaci贸 d鈥檕bres a la via p煤blica, no obstant, demanem comprensi贸 al ve茂nat afectat, ja que es tracta d鈥檜na obra necess脿ria per a mantenir en bon estat la xarxa d鈥檃igua potable. Es preveu que en unes setmanes finalitzen els treballs d鈥檕bra civil.

Ajuntament De Godall
Generalitat de Catalunya

#AiguaPotable #Abastiment #Godall