馃憠Durant tot el mes de desembre, i enguany sense les mesures COVID, hem pogut gaudir de les activitats de Nadal que han preparat les entitats i l'Ajuntament de Godall per poder trobar-nos i gaudir tots junts, ja sigui en forma de dinars, com l'Associaci贸 de Jubilats i l'Associaci贸 de Gent Gran de Godall, o en forma de berenar del dia de la Marat贸, organitzat per l'Associaci贸 de Mestresses de Casa, i, per descomptat, vam sopar i ballar amb l'Associaci贸 de Joves de Godall.

馃憠L'脿nim que ens ha transm猫s sentir tocar als m茅s petits ens l'ha donat l'Agrupaci贸 Musical de Godall. L'AMPA t茅 la m脿gia d'acompanyar als Patges Reials, al Pare Noel, a les SSMM els Reis d'Orient, sense ells no sabrien com arribar a Godall i portar els regals als nostres xiquets i xiquetes. Els Amics del Motor de Godall amb les seves motos acompanyant tamb茅 al Pare Noel i els Amics del Salvador mantenint l'Esgl茅sia a punt per a aquests dies de Nadal. El Club de Bitlles i Club de Futbol organitzant les seves tirades i jugades aquests dies prop de Nadal. Aquests dies al Parc de Nadal, organitzat per l'AMPA, 茅s un goig veure com hi col路laboren tamb茅 diferents entitats del poble. I com no, el Sopar de Cap d'Any organitzat per l'Ajuntament, un sopar de germanor
per a oblidar tot all貌 que ens ha fet patir i compartir tots junts la
for莽a del nou Any.

馃憠Totes les persones del poble organitzant actes amb molt d'esfor莽, des del cor i amb molta il路lusi贸 perqu猫 aquests dies siguin dies d'uni贸 entre ve茂ns i ve茂nes, dies de reencontre, de renovar les nostres emocions entre la gent del poble. Hem passat dies molt durs sense poder reunir-nos, ara 茅s el moment de reviure aquestes trobades i veure com tot un poble comparteix la m脿gia d'estar junts, comparteix el sentimentde sentir-nos vius. Gr脿cies a tothom.

Ajuntament De Godall


聽Veure totes les fotos
#FestesiTradicions #Nadal #Godall