Amb motiu de les festes del Carnaval a Godall, l’Ajuntament convoca un concurs de disfresses el divendres dia 17 de febrer a partir de les 23,00 hores i fins la primera part del ball amenitzat per l’Orquestra Magia Negra amb les següents bases:

1. Podran participar totes las persones que ho desitgen i es premiarà amb tres premis iguals:
- la disfressa més original,
- la disfressa cosida manualment i més treballada
- i la disfressa més similar a les disfresses que antigament portaven els nostres avis, i que caracteritzaven els carnavals de Godall durant molts anys.
👉 Ha de portar la cara tapada, al menys amb un antifaç
👉 Cada disfressa tindrà un dorsal que es donarà a l’entrada del ball però serà el mateix jurat que decidirà les màscares guanyadores, es repartiran un dorsal i un imperdible amb un número per a cada màscara, el qual l’haurà de dur a vistes per tal de que el jurat pugui apuntar el número elegit.
👉 Si la disfressa és la mateixa i la porten igual vàries persones, el premi serà per sols la disfressa, no per a cada persona.
👉 El Jurat estarà compost per persones distribuïdes per tota la pista de ball, representants d’entitats.

La valoració de les disfresses es farà pel propi Jurat durant les hores de ball abans esmentades. Quan s’acabarà la música de la primera part el jurat decidirà i comunicarà al públic el número de les disfresses guanyadores Les màscares s’hauran de treure la careta per a recollir el premi. El premi no es podrà considerar desert.

Ajuntament De Godall

#Carnaval #Concurs #Godall