Amb motiu de les festes del Carnaval a Godall del 2023, l’Ajuntament de Godall convoca un concurs de disfresses el dimarts 21 a partir de les 00,00 hores i fins la primera part del ball amenitzat per l’Orquestra JUNIOR’S amb les següents bases:

1. Podran participar totes las persones que ho desitgen però:
👉 La disfressa ha de ser similar a les disfresses que antigament portaven els nostres avis, i que caracteritzaven els carnavals de Godall durant molts anys.
👉 Ha de portar la cara tapada.
👉 Si al punt de trobada hi ha disfresses que no tenen el perfil que demanem a les bases podran tenir dorsal igualment, però serà el mateix jurat que decidirà les màscares guanyadores.
👉 Si la disfressa és la mateixa i la porten igual un grup, el premi serà per sols la disfressa, no per a cada persona.
👉 A l’entrada del ball es repartirà un dorsal i un imperdible amb un número per a cada màscara, el qual l’haurà de dur a vistes per tal de que el jurat pugui apuntar el número elegit.
👉 El Jurat estarà compost de 3 a 5 persones distribuïdes per tota la pista de ball, cap regidor/ora ni persona política formarà part del Jurat.
👉 Els premis seran productes dels comerços del poble:
- Val per 50 euros en productes del Rebost de l'Alegria.
- Val per 50 euros en productes de la panaderia Macu.
- Val per 50 euros en productes de Espai Bellesa.
La valoració de les disfresses es farà pel propi Jurat durant les hores de ball abans esmentades. Quan s’acabarà la música de la primera part el jurat decidirà i comunicarà al públic el número de les disfresses guanyadores.
Les màscares s’hauran de treure la careta per a recollir el premi.
El premi no es podrà considerar desert.

Ajuntament De Godall

#Concurs #Disfresses #Godall