👉Després de que l'Ajuntament de Godall en col.laboració amb la Comissió de Bous hagi realitzat l'esforç i treball de buscar tota la documentació per la recuperació de les Festes de les Vaquetes a Carnaval, finalment ha rebut la Resolució.

👉Segons el Departament d"Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural la documentació presentada s'ajusta al que estableix el Decret 83/2012, 17 de juliol sobre regulació de certàmens i altres concentracions d'animals vius a Catalunya.

👉En temps de les restriccions de la pandèmia, la Comissió de Bous, així com l'Ajuntament van fer una molt gran aposta continuant la festa dels Bous en plaça portàtil, amb les condicions que en aquell moment havien, va ser complicat  pensant en que no hauria afluència de públic degut a la normativa Covid,  però tothom va respondre bé.

👉Ara hem apostat en un nou repte, treballar per recuperar la festa en bous a carnaval: vaquetes en dilluns 20 i bou capllaçat el dissabte 18. A l'any 2023 hem fet història a les Festes d'Hivern tan volgudes pels godallencs i godalle ques, hem treballat per la recuperació de les festes taurines, hem fet història al Carnaval de Godall.

VEURE TOTES LES FOTOS

Ajuntament De Godall

#Bous #Carnaval #Godall