Sr. Santiago Albiol Pago

   Tel: 977 73 80 18

   A/E: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. / Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

   Horari: Dilluns, dimecres i divendres de les 11 a les 12:30 del migdia.

 

ÀREA DE CULTURA

Godall tot i ser un poble petit, ha d'estar orgullos de tenir la riquesa que té en quan al teixit associatiu del que disposa i per tant des d'aquesta àrea es treballarà per continuar sent un referent en aquest àmbit.  La història ens presenta un escenari plural on convivim amb tota naturalitat amb les expressions de la cultura més plurals. La música de la nostra banda, el so de la Xaranga que anima les nostres festes, el ball de la mà del Grup de jota, els jocs, festes i esports tradicionals que nosaltres tenim com a refent, les bitlles, la caça o els bous continuen formant part del nostre present amb força i volem que continuen persistint al pas del temps. 

Col.laboreu també amb el nou Butlletí Informatiu "Lo Godallenc", una revista trimestral que ens aportarà l'actualitat i l'agenda cultural que les nostres associacions i entitats organitzen al nostre poble. 

ÀREA DE JOVENTUT

Volem treballar de la mà dels nostres joves perquè entenem que són el futur del nostre poble i ho farem donant-los suport amb la recerca d'oportunitats laborals a través de la garantia juvenil presentant-los tots els ventalls de possibilitats en formació a més a més de coordinar activitats destinades per aquesta franja de població. Durant aquest període també hem impulsat i ja està en marxa el Pla Local de Joventut. Una eina que ens facilitarà el poder organitzar activitats i tallers amb els més joves del poble i d'aquesta manera dinamitzar al jovent d'aquesta franja d'edat.

PLA LOCAL DE JOVENTUT (2016-2019)

PROGRAMA CONTRACTACIÓ JOVES EN PRÀCTIQUES

ÀREA DE FESTES

Pel que fa a Festes, el nostre objectiu és convertir les festes majors en unes festes més participatives, oferint una oferta que sigui atractiva per al conjunt de la població. Es va posar la pràctica el nou model de festa major l'any 2016, després d'un ampli concents amb totes les entitats i associacions del poble. Hem treballat també per tal de catalogar les Festes Majors dintre al Patrimoni Festiu de Catalunya. El mateix passava amb els nostres tradicionals Carnavals que després de 130 anys hem pogut catalogar-los dintre de l'Inventari del Patrimoni Immaterial de les Terres de l'Ebre. 

WEB VIU LA FESTA

 

            Per al 2019 els dies de festes de Carnaval i Festes Majors seran els següents:

CARNAVALS 2019: De 1/03/2019 al 5/03/2019

 Programa de Carnaval 2016   Programa de Carnaval 2017

programa de Carnaval 2018    Programa de Carnaval 2019

    FESTES MAJORS 2019: Del 2/08/2019 al 10/08/2019

 Programa de Festes 2016

Programa de Festes 2018