SEU ELECTRÒNICA GODALL

 

CLICA SOBRE LA IMATGE PER ACCEDIR AL FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

 

   

   Sra. Teresa Esmel Casanova 

   Tel: 977 73 80 18

   E/A: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. 

  

 

Les funcions que tindran aquestes àrees entre altres seran:

* El manteniment d'edificis i serveis municipals.

* Abastament d'aigua potable.

* Clavegueram i neteja viària.

* La protecció i preservació del medi ambient.

 

Els objectius que ens proposem des de l'àrea de Medi Ambient i Serveis són continuar fent actuacions per millorar la xarxa de camins rurals i facilitar així la feina als treballadors del camp que al nostre poble és un sector molt important.

La nostra població compta també amb una DEIXALLERIA. Es tracta d'una instal·lació que permet fer una recollida selectiva d'aquelles fraccions de residus municipals per a les quals no hi ha un sistema de recollida domiciliària o uns contenidors específics al carrer. D'aquesta manera, amb un simple cop de cotxe o un petit passeig, els veïns poden classificar ells mateixos els diferents tipus de residus domèstics (tant els reciclables com els especials) que no han pogut minimitzar i dipositar-los selectivament, és a dir, en contenidors separats.

La deixalleria és, per tant, un lloc on el ciutadà participa activament en la gestió de residus municipals i on pot rebre formació i informació sobre molts detalls d'aquesta gestió.

L'Horari de la Deixalleria és el següent:

 

DISSABTES de 08:00 h a 13:00 h. del migidia.

 

A la zona de l'Arboç s'ha construït un punt d'aigua per tal de facilitar les tasques d'extinció d'incendis forestals. Una actuació impulsada per l'Ajuntament de Godall i cofinançada per la Diputació de Tarragona.