L' Ajuntament De Godall vol felicitar al Departament de Comerç i Marketing , Administració i Gestió i Turisme de l'IES Montsià, el qual va presentar 10 projectes, 7 dels quals han sigut premiats i volem destacar el premi amb la CATEGORIA D'EXCEL·LÈNCIA, 1ER. LLOC: "ESCAPA'T A GODALL", dotat amb la quantitat de 1000 euros, dintre dels premis Impulsfp

Creiem fermament amb la  tasca educativa que es realitza desde l'Institut Montsià, i amb la il·lusió i professionalitat dels seus alumnes, moltes gràcies! l'enhorabona als guanyadors del premi a la categoria Excel·lència ESCAPA'T A GODALL als premis #Impulsfp. 

Concurs territorial que pretén mostrar les millors #iniciatives #emprenedores i #innovadores de l'#alumnat dels ensenyaments professionals de Catalunya. Així mateix es vol fer un reconeixement a la tasca docent a través de les iniciatives que porten a terme en els centres estimulant el treball per projectes, l'acció tutorial, la inclusió...en definitiva millorant la qualitat de l'ensenyament.

 En la convocatòria territorial dels premis d'ImpulsFP, que aquest curs es celebra a l'Institut de l'Ebre i en la qual l’Institut Montsià va presentar 10 projectes, ha estat reconegut amb 7 d’aquests, en les següents categories:

👉CATEGORIA INNOVACIÓ GS:

1r lloc (700€): PROIECTUS:CONNECTANT TERRITORI

CFGS Disseny d’Aplicacions Web (segon)

2n lloc : APARCAMENT ITINERARI DE BICICLETES I PATINETS

INTERDISCIPLINARI

Accèssit (diploma): CAIXA EDUCATIVA

👉CATEGORIA EMPRENEDORIA PFI:

1r lloc: EL SOMRIURE ÉS MEU PERÒ EL MOTIU ETS TU

PFI - PTT Auxiliar de vendes i PFI-PTT Auxiliar de fabricació mecànica

👉CATEGORIA INNOVACIÓ PFI:

1r lloc: PORTÀTILS CIRCULARS

PFI-PIP Auxiliar de muntatge i manteniment d’equips informàtics

👉CATEGORIA EMPRENEDORIA GS:

3r lloc: NATUR FRESH WORLD, LA COSMÈTICA DE LES TERRES DE L'EBRE

👉CATEGORIA EXCEL·LÈNCIA:

1r lloc: ESCAPA'T A GODALL de l’institut Montsià, dotat amb 1.000 euros.

Interdisciplinari: Departaments de Comerç i màrqueting, Administració i gestió i Turisme

 

Ajuntament De Godall