El passat dia 19 de juliol ens vam reunir amb la Comissió de Festes per a parlar sobre els actes que es poden realitzar dintre de les Festes Majors 2021.

 

Tenint en compte els continus canvis de normes per la COVID-19, i havent parlat amb Regidors/ores i Alcaldes d'altres poblacions del Montsià, hem arribat a l'acord de realitzar els diferents actes que tot seguit exposarem, sempre complint amb les Normes i seguretat que hi ha fins ara.

 

Estem vivint un temps molt difícil, hem de prendre decisions que tothom no compartirà, però no tan sols hem de lluitar contra un virus, també pensem que hem de lluitar contra el desànim, la por i la desil·lusió. Creiem que complint amb totes les mesures de seguretat per la protecció de la població, havent-hi molta gent vacunada, i comptant amb la responsabilitat de tothom, podem realitzar alguns actes, tot pensant que podria canviar altre cop la normativa, estem pendents.

 

Però ens agradaria poder mantenir la il·lusió dels godallencs i godallenques encara que sigui una mica, la mateixa il·lusió que tenen les nostres Pubilles i Hereus que ens representaran i que són un orgull per a nosaltres.

 

Per això us volem dir: si no podem ballar escoltarem la música i la sentirem amb el cor, i si no podem ajuntar-mos per menjar, ens ajuntarem per poder aplaudir i podem compartir també per exemple, unes tardes de bous, encara que no siguin com estem acostumats, però és bo valorar lo poc que poguéssim compartir, i lo poc que poguéssim anar aconseguint, per a que no es perdi, com és el cas dels actes taurins.

 

El poble de Godall és fort i podrem amb tot, desitgem que l'any que ve poguéssim recuperar totes les Festes com sempre hem celebrat, però igualment podem dir ara: VISCA GODALL I VISCA LES FESTES MAJORS 2021!!