🔵Requisits per realitzar el curs: Majors de 18 anys. Persones desocupades inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya - SOC com a demandants d’ocupació. Titulació acadèmica d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent. Possibilitat de desplaçar-se als centres on es realitzi la formació i les pràctiques, ubicats a les Terres de l’Ebre. Important! Es realitzarà una prova física abans de ser acceptat al curs.

🔵Ubicació i dates El certificat de professionalitat té una durada total de 4 mesos, amb un total de 290 hores teòriques en modalitat presencial i 80 hores pràctiques a realitzar en una instal·lació aquàtica de les Terres de l’Ebre. La modalitat d’aquesta acció formativa és presencial: de dilluns a divendres de 15 a 21 h a Tortosa. L’inici de la formació està prevista pel mes d’abril de 2022.

🔵Inscripcions Si compleixes els requisits de participació, ja pots fer la preinscripció de forma gratuïta abans del 31 de març clicant AQUÍ!

👉https://web.dipta.aplicatiuspin.cat/webServices/views/?v=formacio/detallFormacio&idAplicatiu=75&idFormacio=92

🔵Més informació Si desitgeu més informació podeu enviar un correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o bé trucar al 977 29 66 91. Ajuntament De Godall Diputació de Tarragona #CursSocorrisme #TerresdelEbre #Preinscripció #Godall