Per la nit es va ballar amb la Orquestra Europa, dintre del concurs de disfresses, van guanyar:

-  la disfressa més original, va recollir el premi Ruth Fornós.

- la disfressa més semblant a la que duien els nostres avis, va recollir el premi Ramon Blanch

- la disfressa més ben cosida va guanyar Fani Lleixà,  va cosir i recollir el premi Maria Cinta Pago.

Moltes felicitats a tots i totes, i enhorabona a la resta de concursants perquè  realment es va veure el treball de fer-se i buscar la disfressa.

Bona nit a tothom, 

Qui Mos havia de dir aquelles nits de carnaval de l'any 2020, que serien les últimes nits de ball i els últims carnavals que disfrutariem en temps.

Hi ha gent que diu que no s,ha de mirar detras, que sempre s,ha d,anar per avant.

Jo penso que hem de mirar atras per poder avansar millor, ja Sigue rectificant, Sigue aprenent O Sigue valorant les coses. 

V enim d,un temps d,estar tancats, sense sortir, sense poder passejar, sense trobar-nos en reunió als bars, als balls.

Venim d'un temps , de no poder Mos abraçar ni estimar.mos

Hem tingut que estar separats dels pares i mares, dels fills, dels amics, i amigues, i sobretot dels nostres iaios.

Venim d'un temps de patiment i lluita, de no poder acompanyar als nostres familiars als hospitals, ni tan sols en els seus últims moments de vida.

Però avui estem aquí, hem superat molts obstacles, estem sentats tots junts, que raro no? amics  barrejats, families bevent a les taules, persones diferents ballant juntes,  tot això fins fa molt poc era impensable.

Per això vull dirvos que val la pena mirar atras per valorar una nit com esta, ens hem retrobat buscant allo que  Mos fa oblidar tot lo negatiu: el nostre Carnaval de Godall.

Viviu sense amargor, i sense ràbia,  disfrutem  d,estar junts atre cop i disfrutem de les nostra festa, el Carnaval, com diu un godallenc, Ramon Blanch Cid, hem de mantindre viu el nostre Carnaval amb ganes i carinyo. Bona nit