👉Avui 18 de maig de 2022 s’ha publicat al DOGC la #convocatòria, per a l’any 2022, del programa d'ajuts per al foment de la #contractació de persones desocupades per treballar a la campanya agrària a Catalunya que promou el SOC

Resolució EMT/1447/2022, de 5 de maig​, per la qual s'obre la convocatòria per a l'any 2022 en relació amb les actuacions del programa d'ajuts per al foment de la contractació de persones desocupades per treballar a la #campanya #agrària a Catalunya que promou el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC – AJUTS AGRÀRIA)

https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8670/1907140.pdf

 Entitats beneficiàries

Les persones físiques o jurídiques amb un màxim de deu treballadors, les agrupacions de persones físiques o jurídiques privades sense personalitat jurídica i les comunitats de bens amb capacitat per subscriure —com empresàries— un contracte de treball, constituïdes legalment i amb establiment operatiu a Catalunya dins del marc de la campanya agrària.

S'exceptuen les cooperatives de segon grau, dedicades a l'elaboració del producte i no a la recollida.

S'exclouen les empreses de treball temporal.

Persones destinatàries

Persones que —en el moment de la contractació— estiguin desocupades o bé afectades per un expedient de regulació temporal d'ocupació, inscrites com a demandants d'ocupació al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds comença el 19 de maig a les 9 hores i finalitza el 31 d'octubre del 2022 a les 15 hores.

Inici i termini de les accions

Les actuacions subvencionables que preveu la Resolució s'han d'iniciar a partir de l'endemà de la seva publicació al DOGC, i han de finalitzar com a màxim el 31 d'octubre de 2022.

Per a qualsevol consulta, us podeu adreçar a: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Informació detallada al web del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya

https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/detall/article/Campanya-agraria-2022

Ajuntament De Godall