👉L'Alcalde de Godall Alexis Albiol Roda i la Regidora de Serveis Socials Araceli Villalbi Forcadell han sol·licitat la medalla centenària per a la senyora Teresa Armengol Tomàs; li ha fet lliurament el Sr. Felip Monclús, Director de Serveis Territorials de Drets Socials a l'Ebre amb la col·laboració de l'Ajuntament Amposta.

👉Us explico un petit resum de la meva vida: Vaig néixer a Godall el 22 d'abril de 1922. Soc filla de Joaquin i Teresa i vam ser tres germans, Joaquim, José i jo la Teresina. Els meus pares eren pagesos i jo treballava al camp i a casa. Em vaig casar el 20 d'abril 1945 amb Alfredo i vam tenir tres filles, la Maria Teresa, la Pepita i la Maria Pilar. Ara, ja fa 45 anys que soc vídua. Sempre he viscut a Godall amb les dues filles, la Maria Teresa i la Pepita i des de fa 2 anys que em vaig trencar la cadera visc a Amposta amb la meua filla Maria Pilar, el gendre i el meu net, Marc, em vaig quedar a casa la Maria Pilar, per més comoditat, ja que el pis està adaptat a les meves necessitats. Vull agrair aquest acte de reconeixement, dels meus 100 anys, a les meves filles, a la meva família, als amics i a les Autoritats presents.
Teresa Armengol Tomàs
👉L'Alcalde de Godall, el sr. Alexis Albiol li ha dedicat unes paraules:
"Avui, com a alcalde i representant del poble de godall, vull felicitar a la senyora Teresa Armengol Tomàs pels seus 100 anys.
Estem segurs que durant aquesta llarga vida ha tingut moments bons i moments no tan bons, però el que està clar és que ha tingut una família propera que l'ha estimat i l'ha cuidat.
De fora, una pinya, que s'ha mantingut unida tota la vida.
Li desitjo, en nom propi i com a representant del poble de Godall molta salut, a vostè i a la seva família per poder cuidar-la i gaudir-la".
👉La Regidora de serveis socials, la sra. Araceli Villalbi Forcadell li ha dedicat les següents paraules:
"M'agradaria dir que, com a Ajuntament de Godall, vam sol·licitar la Medalla Centenària per a la Sra. Teresa Armengol Tomàs, però a aquesta sol·licitud se li suma el carinyo a ma tia Teresina i a tota la família.
És un goig i un honor poder estar avui aquí, ma germana Isabel Villalbí, l'alcalde Alexis Albiol que també li és família i jo, i poder assistir a aquest lliurament de la Medalla de la Vida.
Una abraçada des del cor❤️".