👉
Després de dos anys que no s'han pogut realitzar menjades populars a les Festes Majors, enguany hem pogut retrobar-nos i poguè fer l'Homenatge a la gent gran i sobretot a les persones que fan 90 anys. Tenint en compte les altes temperatures que ens ha tocat viure a les dates de les Festes Majors, i per protecció de les persones assistents que tenien una avançada edat, es va realitzar la trobada en forma de sopar a la Plaça Major.
👉L'Ajuntament de Godall va fer un reconeixement a la Sra Teresa Armengol Tomàs, va ser un goig veure-la assistir al sopar amb la Medalla de Vida, acompanyada de tota la seva família, les nostres
Pubilles li van fer entrega d'un ram de flors i del vídeo de l'acte de donació de la Medalla Centenària que el Sr. Alcalde Alexis Albiol Roda, i desde la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Godall, van sol·licitar i entregar per haver complit 100 anys de vida.
👉També es va fer un reconeixement al Sr. José Antonio Monfort Cabanes, el qual, ha exercit de campaner de forma voluntària durant molts anys
a Godall. L'art de tocar les campanes manualment és un signe d'identitat com a poble, de comunitat i de patrimoni dels pobles i d'arreu de Catalunya, és un art molt reconegut per l'antiguitat, i perquè s'està perdent. En aquest cas, des de que hem sigut petits/es ens hem emocionat amb el repic d'anunci de la Festa Major, i amb l'acompanyament als actes religiosos, com és les processons. L'Ajuntament de Godall li va fer entrega d'un obsequi i un llibre.
👉Les Pubilles, Pubilletes i Hereus van fer entrega dels obsequis que l'Ajuntament de Godall els va oferir: un quadre amb la foto cedida per Juan Carlos Luna i dedicat a cada persona, les quals són:
JUAN ARASA TORREN
MARIA LIRIA BAS ALBIOL
OFELIA BERTOMEU TORREN
ROSA MILLAN ALBIOL
PRIMITIVA PAGO LLEIXA
ADOLFO ALFONSO PELAYO VALCARCEL
ROSITA TERESA RALDA TOMAS
JANVIER SOL
VICTORIA VERGE CORTIELLA
JAVIER VILLALBÍ MONFORT
JUAN VILLALBÍ RALDA
👉Va ser una vetllada amb un èxit de participació 150 persones inscrites, durant el sopar ens van acompanyar el grup de Mariachis "El Aventurero", els quals, ens van delectar amb les ranxeres de tota la vida, vam cantar i brindar tots junts. Volem agraïr a Àpats Anna per l'impecable treball de presentació i degustació del menú, que va fer aquesta nit del sopar i agrair també a tothom que ens va ajudar.
Gràcies a la Cooperativa Agrícola de Godall per la seva participació i al Bar La Plaça.