👉Com a representants del poble de Godall i de l'Ajuntament, aquests dies de Festes Majors hem sigut convidats pels Alcaldes i alcaldesses dels pobles del nostre territori. Per qüestions d'agenda no vam poder assistir a tots els pregons, per exemple, com és al del nostre poble veí la Galera, però moltes gràcies a l'alcalde Ramon Muñoz per convidar-nos.

👉El pregó és l'anunciament oficial i públic de l'inici de la Festa Major d'un poble. La tradició de fer una crida a la població que dona coneixement de la festa va néixer l'any 1963. La persona pregonera designada pel mateix Ajuntament, exposa la seva visió, la seva experiència de vida i vivències de la festa, cridant a la participació ciutadana.

👉Persones senzilles, fills/es dels pobles mateixos i amb uns grans lligams i riquesa personal tal com el pregoner com Alfred Forcadell Garcia a La Sénia, i pregoneres com Teresa Reche Rodríguez a les Festes Majors de Freginals i Rosa Cabús Grangé, pregonera de les Festes Majors d'Ulldecona, dones amb un carisma i bagatge molt potent i important per a les nostres terres. Moltes felicitats a tots els pobles per fer altre cop les millors Festes Majors, sigui com sigui cada entorn, cada festa, cada lloc, tornem a estar tots altre cop junts/es, i no hem d'oblidar que això és l'important.
Entre pobles ens hem d'ajudar.

Ajuntament De Godall

Veure totes les fotos

#FestesMajors #PoblesTerresDeLEbre #Godall