馃憠Com a representants del poble de Godall i de l'Ajuntament, aquests dies de Festes Majors hem sigut convidats pels Alcaldes i alcaldesses dels pobles del nostre territori. Per q眉estions d'agenda no vam poder assistir a tots els pregons, per exemple, com 茅s al del nostre poble ve铆 la Galera, per貌 moltes gr脿cies a l'alcalde Ramon Mu帽oz per convidar-nos.

馃憠El preg贸 茅s l'anunciament oficial i p煤blic de l'inici de la Festa Major d'un poble. La tradici贸 de fer una crida a la poblaci贸 que dona coneixement de la festa va n茅ixer l'any 1963. La persona pregonera designada pel mateix Ajuntament, exposa la seva visi贸, la seva experi猫ncia de vida i viv猫ncies de la festa, cridant a la participaci贸 ciutadana.

馃憠Persones senzilles, fills/es dels pobles mateixos i amb uns grans lligams i riquesa personal tal com el pregoner com Alfred Forcadell Garcia a La S茅nia, i pregoneres com Teresa Reche Rodr铆guez a les Festes Majors de Freginals i Rosa Cab煤s Grang茅, pregonera de les Festes Majors d'Ulldecona, dones amb un carisma i bagatge molt potent i important per a les nostres terres. Moltes felicitats a tots els pobles per fer altre cop les millors Festes Majors, sigui com sigui cada entorn, cada festa, cada lloc, tornem a estar tots altre cop junts/es, i no hem d'oblidar que aix貌 茅s l'important.
Entre pobles ens hem d'ajudar.

Ajuntament De Godall

Veure totes les fotos

#FestesMajors #PoblesTerresDeLEbre #Godall