馃憠El passat diumenge dia 20 de novembre va tenir lloc la inauguraci贸 de les obres de millora del Barranc de la Caldera de Godall.

馃憠Volem agrair a la Sra. Pilar Caball茅 i Tud贸 per haver acceptat la invitaci贸 a realitzar la inauguraci贸 d'aquestes obres de consolidaci贸 dels murs de contenci贸 i de l'estructura soterrada del Barranc de la Caldera al seu tram final pel pas de Godall.

馃憠Despr茅s de l'afecci贸 dels 煤ltims aiguats al nostre poble i tenint en compte els possibles efectes del canvi clim脿tic, ens vam veure obligats a dur a terme inversions, les quals vetllen per la seguretat dels ve茂ns i ve茂nes.

馃憠Per aix貌 volem ressaltar tamb茅 la col路laboraci贸 entre administracions, la Secretaria de Governs Locals i Relacions amb l'Aran, del Departament de la Presid猫ncia de la Generalitat de Catalunya que representa la Sra. Pilar Caball茅 Tud贸 i l'Ajuntament de Godall, amb finan莽ament d'actuacions que d'altra manera seria impossible d'abordar.

馃憠Segons la Sra. Pilar Caball茅 Tud贸, "aquesta 茅s la via per cohesionar el territori i per mantenir els municipis din脿mics i ben vius."

@AjuntamentDeGodall

#ObresdMillora #BarrancCaldera #Godall

Veure totes les fotos