👉Al Casal Fernando J. Guarch, cada nit hem ballat amb les orquestres @OrquestraMagiaNegra, @OrquestraMontesol , vam sopar i ballar en pijama amb els companys d' ENERGYGroup , i com a final de festa la nit va ser genial amb l'Orquestra Junior's. El C.F. Godall es va encarregar de portar les barres del ball.
👉El 3r. Concurs de disfresses del divendres va tenir els/les següents guanyadors/es, amb un premi de 50 euros cada un, patrocinat per l'Ajuntament De Godall:
La disfressa més elaborada van guanyar la colla d'Olga Climent, Elena Cañada, Elena Ferré, Silvia Climent, Tere Esmel i Susana Jovani.
📌La disfressa com els nostres avis el va rebre Josep Fonollosa.
📌La disfressa més original va ser per a Sandra Navarro.
👉El dissabte i, també patrocinat per l'Ajuntament de Godall, va tenir lloc el 4rt. Concurs de Disfresses, en el qual es valoraven les disfresses que portaven els nostres avantpassats, les disfresses que tota la vida han caracteritzat i han fet singulars les nits de ball del Carnaval de Godall. Els premis són cada un també de 50 euros amb productes del Rebost de l'Alegria, la Panaderia Macu i Espai Bellesa.
Les guanyadores van ser:
📌La xiqueta de les arres, Alicia Blanch
📌Lo novio, Lourdes Arasa
📌La novia, Mª Luz Millan
Enhorabona a tothom, moltes gràcies al Jurat i a totes les persones que ens han ajudat.