馃憠L'Ajuntament de Godall va presentar el dia 27 de desembre de 2022 als Serveis Territorials del DACC a les Terres de l'Ebre, l'expedient de celebraci贸 de festes amb bous a Godall per a recuperar les vaquetes al Carnaval en els dies 18 i 20 de febrer de 2023, i poder incloure m茅s modalitats. Es va poder聽 demostrar amb tota la documentaci贸 requerida, que al Carnaval, desde l'any 1990 fins l'any 2000,聽 es realitzaven vaquetes a la Pla莽a de la Cooperativa i a la Pla莽a Mare Teresa Blanch, despr茅s d'aquest any, es van deixar perdre. Aquest expedient fou aprovat a favor de poder recuperar una tradici贸 que els nostres avis i pares ja la vivien.聽

馃憠El passat dia 27 de gener l'Ajuntament de Godall聽 i representants de la Comissi贸 de Bous vam assistir聽 a la X Gala Taurina de les Terres de l'Ebre organitzada per l'Agrupaci贸 de Penyes i Comissions Taurines de les TTEE, on Jessica Pr铆ncep en nom de la Comissi贸 de Bous de Godall va recollir un Premi al 2on. Classificat en la categoria de Millor tarda de Vaques a les Festes Majors, aix铆 com,聽 l'Alcalde Alexis Albiol en nom de l'Ajuntament recull una menci贸 especial a la Recuperaci贸 dels actes amb bous a les festes de Carnaval.

馃憠Volem agrair a l'Agrupaci贸 de Penyes aquests reconeixements,聽 agrair a les persones que ens han ajudat a presentar aquest expedient, per貌 sobretot volem donar les gr脿cies a la聽 Comissi贸 de Bous de Godall pel seu treball i esfor莽 al preparar tots els actes taurins que s'han realitzat. Cal ressaltar la col路laboraci贸 i ajuda de la Brigada de l'Ajuntament de Godall i de l'ajuda dels Ajuntaments d'Ulldecona, Ajuntament de Sant Rafel, Ajuntament de Camarles, Ajuntament de la R脿pita, Ajuntament de Santa B脿rbara. Moltes gr脿cies i sempre avant.

VEURE LES FOTOS