馃憠A partir de la Diada de Sant Jordi l'Ajuntament de Godall instal路la dos punts d'intercanvi de llibres a la Pla莽a del Pou Bo, i a la Pla莽a Mare Teresa Blanch.

馃憠L鈥檕bjectiu del punt d鈥檌ntercanvi 茅s que els ve茂ns i ve茂nes puguin agafar llibres i portar-ne d鈥檃ltres per tal de promoure la lectura, l鈥檌ntercanvi i la reutilitzaci贸. El projecte ha arrencat en motiu de la Diada de Sant Jordi per a que tothom pugui accedir a la lectura.

馃憠El funcionament 茅s senzill: deixeu un llibre i agafeu un de la prestatgeria. Es聽 poden deixar tot tipus de聽 llibres(novel路la, relats, teatre, assaig, poesia, infantils...) excepte: llibres de consulta com diccionaris, enciclop猫dies, manuals escolars, etc...聽 Els llibres que es deixin han d'estar en bones condicions, amb tapes senceres, sense que hi manqui cap p脿gina, sense guixats.聽

Aquests llibres estaran dins d'una caseta de fusta feta pel fuster Alejandro Albiol Matamoros, i es prega que es respecti el bon 煤s de la mateixa. No podrem deixar fora de la caseta llibres.

馃憠Tamb茅 preguem als adults, sobretot pares i mares, que ensenyen als m茅s joves i petits, el funcionament i respecte d'aquest sistema d'intercanvi.L'Ajuntament de Godall apostem per estar al costat de la cultura i promovent聽 la reutilitzaci贸 dels llibres, donant-los una segona vida.